Friday, April 01, 2011

Hanya Nama Je Glamauorz..! Orangnya..? Ermm..

Assalamualaikum..
Disebalik tajuk di atas, aku ada banyak nama glamauorz. Dan hanya nama tu sahaja semua orang kenal aku.. Agak-agak aku ada lebih 5 nama aku ada, start dari sekolah agama lagi kowt! Tapi bukan disebab aku famous tentang akademik mahupun kokorikulum, aku famous sekadar dan hanya nama glamauorz je..
Glamaourz ke..??

Sekolah agama, aku di gelar bagi aspura a.k.a lelaki diorang panggil aku ialah  ROCK a.k.a OTAI sebabnya jari aku sebelah kanan macam seiras gambar sebelah tu.. Seiras ke??, macam tak je.. Tapi itu lah yang katakan oleh setengah aspura sekolah aku.. Sebab tu lah, dalam sekolah agama aku lah yang paling famous.. Ye ke? No komen!
Huhu..
Bagi sekolah teknik, aku ada 3 nama iaitu TA'IN, O'IN dan ROCK. Paling famous sekali iaitu bagi budak aspura a.k.a lelaki diorang panggil aku ROCK sebabnya aku jalan macam gangster. Bagi budak aspuri a.k.a perempuan pulak diorang panggil aku O'IN sebab dalam sekolah tu banyak sangat nama ain, so aku ubahlah sikit nama tu menjadi O'IN supaya aku tak perasan santan bila orang panggil nama "ain"..
Hehe..

Bagi kolej pulak, aku ada 3 nama di gelar oleh geng aku adalah sue, jia, nisa, dan alep iaitu, WIRELESS, WAFFELS, LOCAL NETWORK AREA.. Sue, jia, nisa, dan alep bagi nama WIRELESS dan LOCAL NETWORK AREA sebab my ex-boyfriend aku bernama L, nama pernuhnya RZ.. Lagi satu nama iaitu WAFFELS(itu kowt ejaannya) sebab my ex-boyfriend aku bernama H, macam tak ada  kena mengenakan tapi diorang panggil macam tu sebab dua-dua ex-boy(H dan RZ) nie dulu berkawan baik, sekarang tak lah.. Disebabkan aku nie pernah couple a.k.a scandall ooppss!!, terlebih suda!! Dan dengan nama yang aku sebut tadi tu lah diorang ciptalah satu nama yang bermula haruf W dan L.. Den tak tahu lah dari tag mano diorang dapat nama bergitu..
Atoiyaii..!!

So, aku ada 8 nama glamauorz dan hanya nama itu sahaja membuat kan semua kawan aku kenal aku.. Maybe kenal kowt.. Haha.. Itu je kowt aku nak post cerita untuk hari nie.. Papai.. Take care.. Aku rindulah lelaki yang suka dekat aku masa sekolah rendah dulu.. Tertiba pulak..! hihi..

Mood: Bestlah jadi orang popular disekolah! Sejak awal F1 hinggalah F5, pergh! lamakan..! HAHA...